© Manisa Net Haber 2020

Ergün'den AKP İlçe Teşkilatı'na ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi ilçesinde AK Parti Selendi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyareti nedeniyle Başkan Ergün ve beraberindekilere teşekkür eden AK Parti Selendi İlçe Başkanı Şeref Kaçar, Cumhur İttifakı’nın halkın sorunlarına çözüm için her zaman sahada olduğunu söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe temasları kapsamında AK Parti Selendi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Ergün’e Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, MHP İl Başkanı Murat Öner'de eşlik etti. AK Parti Selendi İlçe Başkanı Şeref Kaçar ve partililer tarafından çiçekle karşılanan Başkan Ergün, tüm partililerle tek tek selamlaşarak, hayırlı günler temennisinde bulundu.

İlçe Başkanı Şeref Kaçar ve partililer tarafından çiçekle karşılanan Başkan Ergün, partililere Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler verdi, Selendi’ye kazandırılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Ziyareti nedeniyle Başkan Ergün ve beraberindekilere teşekkür eden AK Parti Selendi İlçe Başkanı Şeref Kaçar, Cumhur İttifakı’nın halkın sorunlarına çözüm için her zaman sahada olduğunu söyledi. Başkan Ergün, ziyaret sonunda İlçe Başkanı Kaçar’a fincan takımı ve ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli 4 ciltlik eseri armağan etti. Kaçar da Başkan Ergün’e el dokuması halı ile yöresel ürünlerden oluşan sepet takdim etti. Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER