© Manisa Net Haber 2020

Zabıtanın gazete dağıtmasına sosyal medyadan tepki yağdı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin ev ev dolaşıp ulusal Türkgün Gazetesi'ni dağıtmasına sosyal medyadan tepki geldi. Yunusemre Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Bülent Mersinli, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bir siyasi partiye yakınlığı ile bilinen gazeteyi dağıtmasının belediyecilik hizmetlerine yakışan bir davranış olmadığını dile getirdi.

Bir dönem CHP Yunusemre İlçe Başkanlığı görevinde yürüten Bülent Mersinli, paylaştığı videoya “Manisa Büyükşehir Belediyesi (MHP’li) ne yapıyor diye soruyorsanız; Bir siyasi partinin yayın organı olan gazeteyi dağıtıyor. Başka da hiçbir şey yapmıyor.” şeklinde yorum yaptı. Paylaşılan görüntü ile ilgili açıklamada bulunan Mersinli, Manisa’nın hizmet beklerken MHP’li Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bir siyasi partiye yakınlığı ile bilinen gazeteyi dağıtmasının belediyecilik hizmetlerine yakışan bir davranış olmadığını dile getirdi.

Mersinli yaptığı açıklamada, “Manisa Büyükşehir Belediyesi bütün işleri bırakıp bir siyasi partiye yakınlığı ile bilinen gazetenin dağıtım işinemi başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin işi zabıta personeli ile gazete dağıtımı yapmak değildir. Böyle bir süreçte başta esnaflarımız olmak üzere vatandaşımız sosyal belediyecilik anlamında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden destek bekliyor.” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER