Avrasya Araştırma Şirketi "Manisalılar Ergün'den memnun" dedi sosyal medya yıkıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avrasya Araştırma Şirketi "Manisalılar Ergün'den memnun" dedi sosyal medya yıkıldı
Avrasya Araştırma Şirketi, Aralık ayı araştırma sonuçlarına ilişkin paylaştığı verilerde Manisalıların, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den memnun olduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından farklı platformlarda paylaşımların altına yorum yapan Manisalılar, Avrasya Araştırma Şirketi'ni yalanlarken, bir vatandaşın "Anketi kendi aranızda mı yaptınız?" diye sorması ise dikkat çekti.

Avrasya Araştırma, ‘Aralık 2.Yarı Simülasyonu’ adıyla bir paylaşım yaptı. Firma araştırmanın yöntemini şöyle açıkladı: “Arama motorları, sosyal medya siteleri ve haber sitelerinin taranması sonucu elde edilen verilerin, Aralık ayı içinde yapılan telefon anketin (CATI) verileri ışığında işlenmesi sonucu partilerin oy oranları simüle edilmiştir.”

Araştırmada ‘Büyükşehirlerde Olası Yerel Seçim Sonuçları’ başlığı altında yapılan anket sonuçlarına da yer verildi. Bugün seçim olsa mevcut başkana oy verir misiniz sorusuna Manisalıların yüzde 54,6 oranında “evet” dediği açıklandı.

Bu açıklamanın ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı farklı platformlarda yer alan bu paylaşımların altına yorum yağdırdı. 

İşte o yorumlardan bazıları


Manisa'da kısıtlamaya uymayanlara 182 bin 478 TL cezaÖnceki Haber

Manisa'da kısıtlamaya uymayanlara 182 bi...

Karaköy'de vefat eden 18 yaşındaki gençle ilgili Büyükşehir'den akıllara durgunluk veren açıklamaSonraki Haber

Karaköy'de vefat eden 18 yaşındaki gençl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar