Beş Muhtardan ortak çağrı, “Kentsel dönüşümde halk mağdur edilmesin”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beş Muhtardan ortak çağrı, “Kentsel dönüşümde halk mağdur edilmesin”
Manisa'da Kocatepe, Gediz, Bayındırlık, İshak Çelebi ve Dilşikar Mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşüme ilişkin CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca ile birlikte muhtarların da katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Manisa'da Şehzadeler İlçesinde Kocatepe, Gediz, Bayındırlık, İshak Çelebi ve Dilşikar Mahallelerinde 36,5 hektarlık alanda 3 etap halinde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi İnşaat Mühendisi Yenal Yıldırım, CHP Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Emrah Azboy, CHP Emlak Komisyonu kurmayları, Harita Mühendisi Sefa Önatlı, Mimar Anıl Ceylan ve Mimar Serhat Teker, Dilşikar Mahalle Muhtarı İhsan Uyar, İshakçelebi Mahalle Muhtarı Bayram Gök, Bayındırlık Mahalle Muhtarı Bedirhan Çiçek, Kocatepe Mahalle Muhtarı Yılmaz Acar, Gediz Mahallle Muhtar Mehmet Arslan, Dilşikar Mahalle Muhtarı İhsan Uyar yer aldı.

Toplantıda partisinin 5 Mahallede yapılacak Kentsel Dönüşüm Planına Ait Önerilerin yer aldığı dosyayı muhtarlara veren Başkan Gürtunca, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile de görüştüklerini söyledi. CHP olarak kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını ifade eden Gürtunca, yapılacak olan dönüşümün orada oturan insanların yararına olması gerektiğini kaydetti. Vatandaşların mağdur olmamasını isteyen Gürtunca, aksi takdirde vatandaşın haklarını savunmak için mahkemeye başvuracaklarını, bunun alt yapısını hazırladıklarını söyledi. Gürtunca, kentsel dönüşüm yapılacak olan alanın Manisa'nın silüeti olduğunu belirterek, buraya yakışır bir proje olması gerektiğini vurguladı.

"Vatandaşlar mağdur edilmemeli"

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yenal Yıldırım, dönüşümün olduğu mahallelerdeki halkın mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi.  Yenal Yıldırım, vatandaşların haklarını alabilmeleri için her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Muhtarlar ise kentsel dönüşümünün gerekli olduğunu ancak vatandaşlar mağdur edilmeden yapılması gerektiğini belirterek, Manisa'daki 10 milletvekiline seslenerek yanlarına yer almalarını istediler.


BTS'nin raporuna göre YHT Projesi'nde usulsüzlük yapılıyorÖnceki Haber

BTS'nin raporuna göre YHT Projesi'nde us...

İlçede uyuşturucu operasyonuSonraki Haber

İlçede uyuşturucu operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Attention Required! | Cloudflare

Sorry, you have been blocked

You are unable to access nlinks.xyz

Why have I been blocked?

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

What can I do to resolve this?

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar