Bu görüntü Mütevelli’yi ayağa kaldırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu görüntü Mütevelli’yi ayağa kaldırdı
Manisa’nın Saruhanlı İlçesi’ne bağlı Mütevelli Mahallesi’nde, MASKİ’nin tamamlamadığı çalışmalar, bölge halkını ayağa kaldırdı. Son olarak yaşlı bir kadının 22 yaşındaki engelli kızını çamurda kalmaması için sırtında taşıdığı görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine tepkilerin dozu artarken, bir vatandaşın “En kötü belediye başkanı yapmazdı bunu” diye paylaşım yapması ise dikkat çekti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MASKİ’ye bir tepki de Saruhanlı İlçesi’ne bağlı Mütevelli Mahallesi’nden geldi. Bir türlü yapılamayan alt ve üst yapı çalışmaları nedeniyle çamurun içinde kalan mahalleliler, sosyal medya üzerinden Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’yi eleştiri yağmuruna tuttu. Yaşlı bir kadının 22 yaşındaki engelli kızını, çamurun içinde kalmaması için sırtında taşıdığı görüntülerin sosyal medya da yayılması üzerine onlarca vatandaş MASKİ’ye tepki gösterdi. Tartışmalara Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in de katıldığı görülürken, Başkan Bilgin vatandaşların sitemlerinde haklı olduğunu savundu. Ancak mahallenin Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğun da olduğunu ifade eden Bilgin, kendilerinin bir çalışma yapamayacağını ifade etti.

“Büyükşehir ve MASKİ’den muhatap bulamıyoruz”

Mütevelli Mahalle sakinlerinden Gürcan Özdemir, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’den muhatap bulamadıklarını ifade ederek, “Bütün sokaklarımız çamurun içerisinde kaldı. Pandemi döneminde sularımız akmıyor. İnsanlar evlerinden çıkamaz duruma geldi. Arabalar çamurlara saplanıyor. Sesimizi duyuramıyoruz. Manisa ve Manisa halkı bunları hak etmiyor” ifadelerini kullandı. Mahalle sakinlerinin tepkilerine rağmen MASKİ’den herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

 


2020 yılının kahramanları arasına girdilerÖnceki Haber

2020 yılının kahramanları arasına girdil...

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı çiftçiye haciz gönderdiSonraki Haber

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı çiftçiy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Attention Required! | Cloudflare

Sorry, you have been blocked

You are unable to access nlinks.xyz

Why have I been blocked?

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

What can I do to resolve this?

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar