Ergün’den skandal Türkçe Olimpiyatları paylaşımına ilişkin açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergün’den skandal Türkçe Olimpiyatları paylaşımına ilişkin açıklama
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, 10 Aralık Perşembe günü sosyal medya hesaplarından, 2010 yılında Manisa’da düzenlenen Türkçe Olimpiyatları’nda, kendisini ziyaret eden organizasyon komitesi ve yabancı öğrencilerle çekildiği fotoğrafı, Cuma mesajında yeniden paylaşması gündeme oturmuştu. Ergün, skandal paylaşıma ilişkin sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

8 Haziran 2010 yılında Manisa’da düzenlenen Türkçe Olimpiyatları’nda şehre gelen ve  Fethullahçı Terör Örgütü’nün farklı ülkelerde açtığı okullarda eğitim gören yabancı öğrencileri, o dönem makamında ağırlayan Cengiz Ergün’ün, aynı fotoğrafı 10 Aralık Perşembe günü, Cuma mesajında yeniden paylaşması dikkat çekmişti. Bu paylaşımı kısa sürede kaldıran Ergün, yerine tarihi Ulu Cami’nin fotoğrafını koymuştu.

Ergün, o paylaşım için "Sehven yapıldı" dedi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sosyal medya hesaplarından Türkçe Olimpiyatları hatırasına ilişkin yapılan paylaşımla ilgili açıklamalarda bulundu. Ergün, açıklamasın da şu ifadelere yer verdi;

Sosyal medya hesabımdan sehven paylaşılan 2010 yılına ait fotoğrafın ardından bazı internet siteleri ve gazetelerde çıkan asılsız haberler nedeniyle sosyal medya hesaplarımı yöneten özel şirket ile yapılan anlaşmamız tek taraflı olarak fesih edilmiştir. Ayrıca Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Gökhan Kiriş, görevden alınmıştır. Konu ile ilgili çalışan personellere de Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından soruşturma açılmıştır. Diğer yandan bu fotoğrafı baz alarak ve çarpıtarak, asılsız haber yapan kişi ve kurumlar hakkında da yasal işlemler başlatılacaktır. Bugüne kadar görev yaptığım süre içerisinde, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığından; mensubu olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin çizgisinden hiçbir zaman ayrılmadım. Bizi farklı yönlere çekmeye çalışanlar her zaman olmuştur. Bu tür saldırıların hiçbir karşılığı olmadığını belirtiyor, yolumuzun her zaman Atatürk yolu olduğunu bir kez daha vurguluyorum. Meyve veren ağaç taşlanır misali bu tür saldırılarla zaman zaman karşılaşıyoruz. Biz her zaman olduğu gibi, Milliyetçi Hareket Partimizin üretken belediyecilik anlayışıyla görevimizi yapmaya devam edeceğiz.”

İşte Ergün'ün "sevhen yapıldı" dediği o paylaşım


İBB'den Turgutlu'ya solo otobüs desteğiÖnceki Haber

İBB'den Turgutlu'ya solo otobüs desteği

"Bankadan arıyoruz" diyerek 2 milyonluk vurgun yaptılarSonraki Haber

"Bankadan arıyoruz" diyerek 2 milyonluk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar