Gediz Kavşağı ne olacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gediz Kavşağı ne olacak?
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli’yi ziyaret etti. Ziyarette kurumlar arasındaki müşterek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğuna dair fotoğraf paylaşılırken, ziyaretin detayları ve Gediz Kavşağı'nda ki son duruma ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya; Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ile birlikte Karayolları 2. Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi heyetini Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli ağırladı. Genel Sekreter Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler verdi. Ziyarette kurumlar arasındaki müşterek projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunulurken, Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, ziyaretleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi heyetine teşekkür etti.

Gediz Kavşağı'ndan haber yok

Manisa Otogarı'nın taşınması ve çevre yolunun açılması ile birlikte hergün binlerce aracın geçtiği Gediz Kavşağı Projesi'nden halen ses seda çıkmazken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2019 Ocak ayında projeye ilişkin detaylar vermişti. Ergün, Manisa'yı yakından ilgilendiren Gediz Kavşağı'nın yapımı konusunda Devlet Demir Yolları, Karayolları ve Manisa Büyükşehir Belediyesi arasındaki mutabakatın sağlandığını duyurmuş, yaklaşık 4 yıldır Gediz Kavşağının yapımı noktasında çalışmaların olduğunu ve projenin 2021 yılında büyük ihtimalle hayata geçeceğini söylemişti. Aradan geçen süreçte projeyi ağzına alan olmazken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'nın, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğüne yaptığı ziyarette de projenin gündeme gelmediği görüldü. 


Bakanlıktan flaş uzaktan eğitim ve yarıyıl tatili kararıÖnceki Haber

Bakanlıktan flaş uzaktan eğitim ve yarıy...

CHP'li Özel'in, Erdoğan'a yönelik "Diktatör bozuntusu" sözleri AKP'lileri kızdırdıSonraki Haber

CHP'li Özel'in, Erdoğan'a yönelik "Dikta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar