İş adamından Manisa'da ihtiyaç sahibi öğrencilere destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş adamından Manisa'da ihtiyaç sahibi öğrencilere destek
İş adamı Erdoğan Uludağ, 1994’ten bu yana yardıma ihtiyacı olan kişilere destek sağlıyor. Yardım etmeyi, paylaşmayı hayatının odağına koyan Uludağ, Eylül 2020 tarihinde kurduğu Umudum Olur musun Derneği ile yaraları sarmaya devam ediyor. Dernek, 16 Aralık’ta yola çıkacak destek paketi ile şimdi de Manisa’daki öğrencilere ulaşacak.

Pandemi sürecinde, uzaktan eğitimde maddi zorluklar nedeniyle tablet, telefon vb. erişimi olmayan çocuklara yardım eli uzatan Dernek şu ana kadar 750 öğrencinin tablete ulaşımını sağlayarak eğitimlerine destek oldu.
Dernek, 16 Aralık’ta yola çıkacak destek paketi ile şimdi de Manisa’daki öğrencilere ulaşacak. Bin 300 öğrenciye kitap desteği, 500 çocuğa mont ve bot, 500 çocuğa da oyuncak ulaştıracak destek paketi çocukların ve gençlerin hem eğitimine hem de sosyal hayatına katkıda bulunacak.
Destek paketi Manisa’ya ulaşırken, Umudum Olur musun Derneği Başkanı Erdoğan Uludağ ve Sanat Kurulu Başkanı Müfit Can Saçıntı da 17 Aralık tarihinde, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelecek.
Uludağ ve "Mandıra Filozofu" filmiyle hafızalara kazınan oyuncu, senarist ve yönetmen Müfit Can Saçıntı öğrencilerle sohbet edip, onların taleplerini dinleyecek.


Vali Karadeniz Başkanlığı'nda SOGEP ToplantısıÖnceki Haber

Vali Karadeniz Başkanlığı'nda SOGEP Topl...

MTSO üyelerine kredi kolaylığıSonraki Haber

MTSO üyelerine kredi kolaylığı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar