Manisa'da hırsızlık suçundan sayısız kaydı olan 4 kadın yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa'da hırsızlık suçundan sayısız kaydı olan 4 kadın yakalandı
Manisa'nın Kula ilçesinde emniyet güçleri tarafından hırsızlık şüphesiyle takip edilen 4 kadın bir binaya girmek üzereyken yakalandı. Yakalanan 4 kadının hırsızlıktan 20'nin üzerinde kaydı olduğu öğrenilirken, hırsızlık şüphelisi kadınlar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

İlçe genelinde asayiş ve huzuru sağlamak için hummalı çalışmalar yürüten Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık girişim için Kula'ya geldiği tespit edilen 4 kadını fiziksel takibe aldı. Yakından takip edilen A.A. (26), N.A. (21), Ç.A. (25) ve Ç.U. (42) isimli şüpheli kadınlar bir binaya girme girişiminde bulunurken düzenlenen operasyonla yakalandı. 20'nin üzerinde hırsızlık kayıtları bulunan kadınlar, işlemleri için emniyete götürüldü. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.


Memurlara 20 bin TL promosyon taşerona yokÖnceki Haber

Memurlara 20 bin TL promosyon taşerona y...

Şehzadeler'de 3 ayrı adrese uyuşturucu baskınıSonraki Haber

Şehzadeler'de 3 ayrı adrese uyuşturucu b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar