Manisa’da pandemi hastanelerine yenisi ekleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa’da pandemi hastanelerine yenisi ekleniyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Manisa’da vaka artışı olduğunu ancak durumun kontrol altında olduğunu açıklasa da, rakamlar bunun tam tersinde olduğunu gösteriyor.

Manisa’da Pandemi hastanesi olarak hizmet veren Merkez Efendi Devlet Hastanesi ve Şehir Hastanesi’ne bir yenisi daha ekleniyor. Şehirde yaşanan vaka artışları nedeniyle iki hastanenin yoğun bakım ünitelerinde yer kalmayınca, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nin bazı bölümlerinin de pandemi hastalarına hizmet vereceği öğrenildi.

Bakan Koca artışı doğruladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bugün Manisa ile ilgili yaptığı açıklamalar da vaka artışlarını doğrular niteliğindeydi. Ancak Bakan Koca’nın Manisa’da durumun kontrol altında olduğunu söylemesine rağmen, pandemi hastanesine Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nin de eklenecek olması kafaları karıştırdı. Merkez Efendi Devlet Hastanesi ve Şehir Hastanesi’nden sonra üçüncü olarak yeni hastanenin devreye girmesi, vaka artışlarının hiçte kontrol altında olmadığını, iki hastanede de yoğun bakım ünitelerinin tamamen dolduğu bilgileri gelmeye başladı. Buna ek olarak Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nin de covid-19 hastalarına hizmet verecek olması, Manisa’da ki vaka atışlarının hız kesmediğini gözler önüne serdi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama bekleniyor

Manisa'da covid-19 vakalarında ki artışın devam etmesi ve yeni hastanelerin devreye girecek olmasına rağmen  İl Sağlık Müdürlüğü'nden herhangi bir açıklama gelmedi. Bu süreçte sessiz kalmayı tercih eden kurumun, konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. 


Ergün'den Çeşme Belediye Başkanı Oran ve Kaymakam Çakıcı'ya ziyaretÖnceki Haber

Ergün'den Çeşme Belediye Başkanı Oran ve...

Manisa’da kaçak içki operasyonuSonraki Haber

Manisa’da kaçak içki operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar