Memurlara 20 bin TL promosyon taşerona yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memurlara 20 bin TL promosyon taşerona yok
Saruhanlı Belediyesi ile İş Bankası arasında imzalanan anlaşma ile belediyede görev yapan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerin hesaplarına tek seferde 19 bin 50 TL yatırılacak. Belediyede çalışan taşeron işçiler bu anlaşmadan yararlanamayacak.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Türkiye İş Bankası Saruhanlı Şubesi ile promosyon anlaşması imzaladıklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bilgin, "Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz maaş ve promosyon ihalesinde 19 bin 50 TL ile en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazanan Türkiye İş Bankası Saruhanlı Şubesi ile protokol imzaladık. İş Bankası Saruhanlı Şube Müdürü Murat Kaygısız ve Şube Yetkilisi İsmail Çağlar Beyhan ile söz konusu protokole ilişkin hazırlanan evrakları imzaladık. Bu kapsamda belediyemizde görev yapan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçi olmak üzere toplam 87 personelimizin maaşları 3 yıl süreyle İş Bankası aracılığıyla ödenecek ve İş Bankası personelimize ödenecek ilk maaşın ertesi günü tek seferde 19 bin 50 TL promosyon ödemesi yapacak. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Yapılan anlaşma da taşeron işçilerin anlaşma dışında bırakılması ise tepki çekti. 


Manisa'da feci kaza tır sürücüsü ağır yaralandıÖnceki Haber

Manisa'da feci kaza tır sürücüsü ağır ya...

Manisa'da hırsızlık suçundan sayısız kaydı olan 4 kadın yakalandıSonraki Haber

Manisa'da hırsızlık suçundan sayısız kay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar