Merkeze çekilen Deniz, "Bu şehirde görev yapmak ödül"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Merkeze çekilen Deniz, "Bu şehirde görev yapmak ödül"
Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze çekilen Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e veda ziyaretinde bulundu.

Yayımlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze çekilen Manisa Valisi Ahmet Deniz, veda ziyaretlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile devam etti. 

Vali Ahmet Deniz de ziyarette önemli olanın devlet görevi olduğunu belirterek, “Bu makamlar gelip geçici. Devlet büyüklerimizin atadığı gibi görev değişikliği gayet doğal. Biz de devlet terbiyesinde küsme darılma diye bir şey olmaz. Saygı duyarız. Bizden sonra da arkadaşlarımız gelecek, gençler gelecek. Sistemin işlemesi lazım. Gayet doğal. Fatih’in, Kanuni’nin yetiştiği şehirde az da olsa görev yapmak, hizmet etmek bize ödül olur" ifadelerini kullandı.


Manisa'da 5 sokak daha karantinaya alındıÖnceki Haber

Manisa'da 5 sokak daha karantinaya alınd...

Daha 22 yaşındaydıSonraki Haber

Daha 22 yaşındaydı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar