MHP’den Kızılay’a kan desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’den Kızılay’a kan desteği
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı, “Kan da Biriz Can da Biriz” adıyla kan bağışı kampanyası düzenleyerek kan stoklarının azaldığı bugünlerde Kızılay’a destek oldu. İl Başkanlığında düzenlenen kampanyaya partililer yoğun katılım sağladı.

MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, “Milliyetçi Hareket Partisi İl teşkilatı, İlçe teşkilatı ve Ülkü Ocakları olarak “Biz Biriz” adı altında kampanyalara başladık. Bu faaliyetlerin ilki karantinanda bulunup dışarı çıkamayan ailelerin akşam yemeklerini kendilerine götürüp dağıtmaktı. Geçen ay bu organizasyonu yerine getirdik. Bu ayda kan stoklarında azalma bulunmasından ötürü Türk Kızılay’ına kan bağışı faaliyetini yerine getirdik. Biz il teşkilatı, ilçe teşkilatları ve Ülkü Ocakları olarak Manisa ve Türkiye’de biriz Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

MHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ ise, “Kızılay’ın pandemi dolayından dolayı yoğun bir kan ihtiyacı var.  Kızılay başkanı ile yaptığımız görüşmede stokların azaldığını söyledi. İl başkanlığı olarak 17 ilçe başkanımız ve meclis üyelerimizin da katıldığı kan bağışı kampanyası düzenledik. Çok yoğun bir katılım var. İlçelerden katılan partililerimiz var. İnşallah bundan sonraki süreçte de sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz” dedi.

Manisa Kızılay Kan Merkezi Doktorlarından Ayhan Öteyüzoğlu, “Kan bağışları bu dönemde yarı yarıya düştü. Genelde kurum ve kuruluşlar virüs bulaştırırız endişesi ile bir yere gitmiyor. Milliyetçi Hareket Partisi bizi davet etti. İlgi gayet iyi. Çok memnunuz. Kan bekleyen hastalar ve Kızılay adına MHP Manisa teşkilatına teşekkür ediyoruz” dedi.

 


MTSO üyelerine kredi kolaylığıÖnceki Haber

MTSO üyelerine kredi kolaylığı

Bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybettiSonraki Haber

Bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar