O ilçede ağaç katliamı mı yapılıyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
O ilçede ağaç katliamı mı yapılıyor?
AK Partili Demirci Belediyesi, ilçede ağaç katliamlarına bir yenisini daha ekledi. İlçenin Akıncılar Mahallesi İlçe Sağlık Müdürlüğü karşısında yol kenarında bulunan yaklaşık 50 yıllık olduğu öğrenilen çam ağaçları, belediye ekipleri tarafından budanıyor bahanesiyle tepelerinden kesildi. Ağaçlara yapılan aşırı budamaya tepki gösteren mahalle sakinleri, durumu ilgili kurumlara bildirerek şikayet etti.

Ağaçların tepelerinden kesildikten sonra bir daha dal çıkarmasının mümkün olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, AK Partili Belediye Başkanı Selami Selçuk’a tepkilerini dile getirdi. Mahalle sakinleri, “Selami Selçuk bu ağaçlardan ne istiyor, daha önce de mahallemizde okul yapılıyor bahanesiyle onlarca 50 yaşın üstünde ağaçlar kesildi. Bu ağaç katliamlarını bir an önce durdursunlar’’ diye konuştular.

AK PARTİLİ SELÇUK, ORMAN ARAZİSİNE BİNADA YAPMIŞTI

AK Partili Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, geçtiğimiz yıllarda Eskihisar Mahallesi sınırları içerisindeki orman dikim sahası içinde kalan yere de uluslararası eğitim konferansı yaptığı gerekçesiyle Demirci Orman İşletmesi tarafından hakkında suç tutanağı düzenlenerek, hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş ve soruşturma açıldığı iddia edildi. 

Soruşturma dosyası tamamlandıktan sonra soruşturmayı yürüten savcılık İçişleri Bakanlığından Başkan Selçuk hakkında soruşturma izni talep etmiş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da bu orman arazisini işgal ettiği tespit edilen ve evrak üzerinde soruşturma kapsamında doğru bilgileri içermeyen yazışmalar yaptığı da tespit edildiğinden hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma izni verildiği iddialar arasında yer aldı.  

Koronavirüs pandemi salgını sürecinde ertelenen yargı sürecinini başladığı öğrenildi.


Balık tutmak için gelmiştiÖnceki Haber

Balık tutmak için gelmişti

Akgedik TOKİ'de hak sahipleri evlerine kavuşuyorSonraki Haber

Akgedik TOKİ'de hak sahipleri evlerine k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar