Sağlam'dan Manisa FK açıklaması, "Hepimizi çok mutlu etti"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlam'dan Manisa FK açıklaması, "Hepimizi çok mutlu etti"
Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geride kalan sezonda yaşadıkları şampiyonluk ve Manisa FK ile yaşadıkları rekabete değinerek, "Geriden gelip, Manisa FK gibi çok güçlü bir takımı geçmiş olmak hepimizi çok mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Camianın tamamen kaos içerisinde olduğu, kavgaların, anlaşmazlıkların, paydaşların birbirlerine karşı güven bunalımı yaşadığı, umutların tamamen kaybolduğu ve insanların kara kara düşündüğü bir ortamda göreve başladığını ifade eden tecrübeli teknik adam, "19 Kasım’da doğum günümde Samsunspor’da göreve başladım. Ondan sonrası da istediğimiz gibi geçti. O kadar geriden gelip, Manisa FK gibi çok güçlü bir takımı geçmiş olmak hepimizi çok mutlu etti." şeklinde konuştu.


2021'in ilk sabahına zamlarla uyandıkÖnceki Haber

2021'in ilk sabahına zamlarla uyandık

Büyük ikramiyenin çıktığı Akhisar'da Başkan Dutlulu'ndan yeni açıklamaSonraki Haber

Büyük ikramiyenin çıktığı Akhisar'da Baş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Attention Required! | Cloudflare

Sorry, you have been blocked

You are unable to access nlinks.xyz

Why have I been blocked?

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

What can I do to resolve this?

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar