Şehzadeler Belediyesi'nden halı saha yatırımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehzadeler Belediyesi'nden halı saha yatırımı
Şehzadeler Belediyesi, 1 milyon 416 bin TL’ye mal olacak olan ve 15 Nisan 2021’de tamamlanması planlanan halı sahanın temelini attı.

Şehzadeler Belediyesi Ahmet Bedevi Mahallesi'nde yapacağı halı sahanın temelini attı. 16 Kasım 2020 tarihinde başlayan projenin, 15 Nisan 2021 tarihinde tamamlanacağını ve 1 milyon 416 bin TL’ye mal olacağını açıklayan Başkan Çelik, toplam tesis inşaat alanın 4 bin 60 metrekare olduğunu söyledi. Tesis içerinde yer alacak halı saha hakkında bilgi veren Başkan Çelik, “Halı sahanın ebatı 2 bin 400 metrekaredir. Saha zemin alt yapısında; yağmur suyunun drenajı kusursuz çalışacaktır. Saha üzerinde herhangi su birikmesi olmayacaktır. Üst zemin kaplaması olarak da; 55 milimetre kalınlığında sentetik çim kullanılacaktır. Bu sayede istenilen kalitede zemin kalitesi elde edilmiş olacak, her türlü futbol müsabakasına ve antrenmanına uygun olacaktır. Sahanın etrafı komple tel örgü ile kapatılacak olup saha aydınlatması görüş mesafesini karşılayacak şekilde imal edilecektir.” şeklinde konuştu.

Destek verenlere teşekkür etti

Projeye destek verenlere teşekkür ederek sözlerini sürdüren Başkan Çelik şöyle dedi: “Bu projemizde desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız, Manisalı hemşehrimiz Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti Manisa Milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamımıza, başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz ile tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız burada. Onlara da hayırlı olsun. Yapılan eserlerin korunması ve muhafazası yapılması kadar önemli. Bu noktada muhtarlarımız bizim gören gözümüz, işiten kulağımız. Yatırımlarımızın korunması için cansiperane çalışıyorlar. Onlara da teşekkür ediyorum.”
Başkan Çelik’in açıklamalarının ardından kurban kesilerek, dua edildi. Daha sonra butona basılarak dev tesisin ilk harcı temele atıldı.


Manisa’da polise 'Öfke kontrolü' eğitimiÖnceki Haber

Manisa’da polise 'Öfke kontrolü' eğitimi

İBB'den Turgutlu'ya solo otobüs desteğiSonraki Haber

İBB'den Turgutlu'ya solo otobüs desteği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar