Uncubozköy’de korku dolu anlar patlama anı kameraya yansıdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa’nın Yunusemre İlçesine bağlı Uncubozköy Mahallesi’nde bulunan bir trafoda art arda meydana gelen patlamalar, mahallede büyük paniğe neden oldu. Yaşanan panikle vatandaşlar trafonun etrafında bulunan araçlarını kurtarma derdine düşerken, aynı sıkıntıların daha önce de yaşandığı öğrenildi.

Uncubozköy’de bir trafoda arka arkaya yaşanan patlamalar mahalleyi ayağa kaldırdı. Yaşanan patlama nedeniyle bölgede büyük panik yaşanırken, kameralara yansıyan görüntüler tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi. Yaşanan kısa süreli paniğin ardından bazı vatandaşlar trafo yanında bulunan araçlarını kurtarmak için çaba sarf ederken, daha önce de aynı noktada patlamanın olduğu ve çok sayı da vatandaşın evinde bulunan elektronik cihazlarının arızalandığı öğrenildi.

Elektrik dağıtım şirketine tepkiler büyük

Mahallede büyük gürültüyle patlayan trafo nedeniyle mahalleliler elektrik dağıtım şirketine tepki gösterdi. Önceden de aynı sıkıntının bölge de yaşandığını ifade eden mahalle sakinlerinden Buğlem Yılmaz, “Burası dağ başı değil Manisa’nın merkezi. İnsan nüfusunun yoğun olduğu bir bölgede, sürekli aynı sorunun yaşanmasından bıktık. Daha önce de aynı şekilde patlama olmuştu ancak bu kadar şiddetli olmamıştı. Evimizde ki birçok elektronik alet bozuldu. Tek tesellimiz kimsenin canına zarar gelmemesi. Artık bu sıkıntıların biran önce son bulmasını istiyoruz” dedi.

 


"TÜBİTAK 4007 Manisa Bilim Şenliği" hazırlıkları başladıÖnceki Haber

"TÜBİTAK 4007 Manisa Bilim Şenliği" hazı...

Alaşehir Belediyesi'nde kiralık araç dönemi bittiSonraki Haber

Alaşehir Belediyesi'nde kiralık araç dön...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar