Valilik'ten tedbirlerle ilgili açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Valilik'ten tedbirlerle ilgili açıklama
Manisa Valiliği'nden il genelinde korona virüs tedbirlerine ilişkin uyulması gereken kurallarla ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

İşte o açıklama;

"Tüm Dünyada olduğu gibi ilimizde de Covid19 vakaları hızlı bir artış eğilimi göstermiştir. 18 Kasım 2020 tarihinde alınan tedbirlerle restoranlar, kahvehaneler vb. yerlere kısıtlamalar getirilmiş, bunun sonucunda vaka sayısındaki artış eğilimi kontrol altına alınmıştır. Ancak vaka sayılarını iniş eğilimine çevirmek gerekmektedir. Bu sonucu elde etmemiz son getirilen kısıtlamalara uymakla mümkün olacaktır. Bu kurallara ilave olarak,

Şehir içi toplu ulaşım araçlarında ve duraklarında, kalabalık cadde, sokak ve meydanlarda maskenin uygun şekilde takılması, sosyal mesafe kuralına uyulması önem arz etmektedir.

Zorunlu olmadıkça, kalabalık ortamlarda bulunulmaması, evlerdeki bulaş riskine karşı da tedbirli olunması ve evlerde özellikle gün, doğum günü, mevlid, taziye, yılbaşı kutlaması, ziyaret gibi sebeplerle biraraya gelinmemesi gerekmektedir.

Bu kurallara uyma konusunda göstereceğimiz hassasiyet, yeni vakaların ve can kayıplarının önüne geçmemizi sağlayacağından kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Manisa ve Manisalılar bunu da başaracaktır."


Manisa kuraklık ile karşı karşıyaÖnceki Haber

Manisa kuraklık ile karşı karşıya

Uzmanlardan Manisa'ya kirli hava uyarısıSonraki Haber

Uzmanlardan Manisa'ya kirli hava uyarısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Attention Required! | Cloudflare

Sorry, you have been blocked

You are unable to access nlinks.xyz

Why have I been blocked?

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

What can I do to resolve this?

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar